ATB : Renegade

Singlet · Stara.fi

Tranceartistina tanssilistojen kärkeen vuonna 1999 noussut ATB noudattaa Bob Sinclarin ja Dj Tieston esimerkkiä siirtymällä musiikillisesti selkeästi aikaisempaa popimpaan ja kaupallisempaan suuntaan.

Miehen tuorein single Renegade sisältää enää vain pienen ripauksen menneistä tranceajoista. Sekin ripaus löytyy lähinnä soundipuolelta, kun biisin yleistunnelma on kuin mistä tahansa pop-radiohitistä.

Biisin radioversio on toki kaunista kuultavaa, sillä Heather Novan lauluääni on eteerisen kaunis. Kokonaisuutena kappale ei kuitenkaan onnistu säväyttämään millään muulla osa-alueella. Hittipotentiaalia kappaleesta löytyy lähinnä vain radiosoittoa silmällä pitäen.

Vanhaa ATB-soundia löytyy vielä remiksien puolelta. Single sisältää A&T Mixin ja Ronski Speed Remixin. Niistä ensin mainittu on tanakampaa hardhouse-osaston tanssikauraa, johon Novan vokaalit tuovat kevennystä. Tyylilajien sekoitus ei kuitenkaan tuota kovin mainiota lopputulosta. Ronski Speed on puolestaan hardtrancea, joka lienee klubiosastolla ihan toimivaa materiaalia, mutta muuten ei säväytä.

Pisteet 2/5