Usher antoi potkut omalle äidilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen r&b-tähti Usher on sulattanut monien naisten sydämiä kappaleillaan, mutta harva on tiennyt miehen olleen aikamoinen mammanpoika. Ainakin mitä tulee hänen manageriinsa.

Nyt kuviot ovat kuitenkin muuttuneet, sillä Usher on antanut potkut äidilleen, joka on siis tähän saakka manageroinut poikaansa. Usher vahvisti maanantaina People -lehdelle, että Jonnetta Patton ei ole enää vastuussa hänen urastaan. Tähden itsensä mukaan managerin vaihto sujui ilman erimielisyyksiä.

– Hän ja minä tuemme toisiamme elämässämme. Olemme molemmat onnellisia, ja toimimme jatkossa eri aloilla. Tämä on hieno asia, sillä jatkossa äitini on minulle vain äiti, ilman mitään muita vaikutteita, Usher kertoi.

R&b-tähti lisäsi haastattelussa myös, että ammattimaisen liikesuhteen päättyminen luultavasti lähentää heitä. Usher haluaakin tässä vaiheessa elämäänsä vahvistaa perhesuhteitaan, ja äidin erottaminen oli osa tätä suunnitelmaa.

Usher julkisti 28. maaliskuuta kihlautuneensa pitkäaikaisen tyttöystävänsä Tameka Fosterin kanssa. Joidenkin huhujen mukaan kihlattu ottaisi äidin paikan managerina, mutta tietoa ei ole vahvistettu artistin puolelta.