Boozebangers : Do You Wanna

Singlet · Stara.fi

Boozebangers on uusi kotimainen danceprojekti, jonka ensimmäinen single on nimeltään Do You Wanna. Biisi on potentiaalinen alkavan kesän tanssihitti.

Stara ennakkokuunteli toukokuun lopussa julkaistavan singlen. Puhdasverinen houseraita toimii erittäin hyvin ja tarttuu kuin purkka tukkaan muutaman kuuntelukerran jälkeen.

Parantamisen varaa löytyisi lähinnä vain kappaleen miesvokaaleista, joihin olisi toivonut enemmän voimaa. Nyt vokaalit kuulostavat turhan tavanomaiselta, ja niitä olisi voinut tukevoittaa esimerkiksi vokooderilla. Onneksi kappaleen yleinen soundimaailma toimii muuten todella kiitettävästi, ja erityisesti biisin kantavana teemana toimiva syntikkapimputus on erittäin tarttuva ja soundiltaan suorastaan loistava.

Biisi on kunnianosoitus vuonna 1989 julkaistulle kotimaiselle Boozing Bang´n´Dance Crew -ryhmän Do You Wanna? -tanssiklassikolle. Biisin alkuosan vokaalipaketti mukailee tyyliltään Who Da Funkin Shiny Disco Balls -biisiä.

Kappaleen yleinen tyylilaji ja varsinkin teema tuo mieleen legendaarisen Dj Tonkan houseosaston tuotannon, mikä on vain ja ainoastaan hyvä asia. Nyt tuotannosta on vastannut koneosaston hiteistään tunnettu kotimainen K-System. Stara veikkaa, että Boozebangers on kesän kuumimpia tanssilekoja klubiosastolla. Be aware!

Pisteet 4/5