Britney Spearsin paljastuksista maksetaan miljoonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut poptähti Britney Spears kertoi äskettäin paljastavansa salaisuutensa omaelämäkerrassaan. Luvassa on mehukkaita paljastuksia ainakin ex-aviomies Kevin Federlinestä, jonka kerrotaan ajaneen Britneyn peräti itsemurhan partaalle.

Nyt mediatalot taistelevat saadakseen Britneyn tarinan julkaistavakseen. Sopimus on tuottamassa Spearsille arvioiden mukaan noin kahdeksan miljoonaa euroa, mutta summa nousee koko ajan, kun kustantajat nostavat kilpaa tarjouksiaan. Kilpailemassa ovat ainakin Allure ja Vanity Fair -lehdet.

Britneyn tarinan julkaisuajankohta on ensi syksynä, sopivasti Britneyn uuden albumin aikoihin. Tuoreimpien tietojen mukaan albumille olisi tulossa myös Britneyn oma versio Marilyn Monroen Down Boy -nimisestä kappaleesta.