Euroviisut: Mikko ja Jaana sädehtivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä oleva Euroviisujen semifinaalilähetys esittelee viisut, jotka eivät ole vielä lunastaneet finaalipaikkaansa. Tänään valitaan siis Euroopan laajuisen äänestyksen perusteella kymmenen uutta finalistia.

Etukäteen varsinkin medioissa jännitettiin kovasti suomalaisten viisujuontajien osaamista, mutta Mikko Leppilampi ja Jaana Pelkonen ottivat niin sanotusti luulot pois jo lähetyksen alussa luonnollisella olemuksellaan ja hyvällä englannin ja ranskan ääntämisellään. Sädehtivän juontajaparin jutustelu on leppoisaa ja rentoa.

Tänään nähdään siis 28 eri maan esitykset, joista finaaliin jatkaa kymmenen eniten ääniä saavaa maata. Valmiiksi finaalipaikan lunastaneet maat eivät esiinny tänään, joten myös Hanna Pakarinen nousee lavalle vasta lauantain lähetyksessä. Joissain medioissa on kuluneella viikolla ollut virheellisiä äänestysnumeroita. Oikeat numerot löytyvät tästä.