Hyvä käytös vapauttaa Parisin vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton tuomittiin viime viikolla 45 päiväksi vankilaan, jonne hän suuntaa 5. kesäkuuta. Tuoreimpien tietojen mukaan Hilton ei tule istumaan kiven sisässä koko tuomiotaan.

Hyvällä käytöksellä Paris Hilton voi selvitä reilun kuuden viikon tuomiostaan jopa alle kolmessa viikossa. Vankiloiden ylikuormituksen takia vankeja pyritään vapauttamaan aikaisemmin ja muuntamaan tuomiot yhdyskuntapalveluksi.

– On täysin mahdollista, että hän joutuu olemaan vankilassa vain 21 tai 23 päivää. Aika lasketaan monimutkaisella osalvaltion kaavalla. On siis mahdollista, että hän ei joudu kärsimään koko tuomiotaan, Los Angelesin poliisin tiedottaja Steve Whitmore kertoi People -lehdelle.

Hänen mukaansa jotkut hyväkäytöksiset vangit on päätetty vapauttaa heidän kärsittyään vain kymmenen prosenttia tuomiostaan. Hiltonin kohdalla se tarkoittaisi siis vajaata viikkoa. Taannoin Lost -sarjan tähti Michelle Rodriguez kärsi 60 päivän vankeustuomiostaan vain muutaman tunnin.

Paris Hiltonin tuomion pituus selviää vasta kun Hilton on sisällä vankilassa. Viranomaiset ovat kuitenkin tarkkoja siitä, ettei Paris saa mitään erioikeuksia siksi, että on julkisuuden henkilö.