Hiphop-tähti Akonin ”teiniuhri” kiinni valehtelusta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka hiphop-tähti Akon on joutunut vaikeuksiin Trinidadissa näytellessään keikallaan seksiaktia 15-vuotiaan tytön kanssa. Tähti ja hänen tanssijansa eivät tienneet tytön olevan alaikäinen.

– Ensinnäkin haluan esittää nöyrimmän anteeksipyyntöni ja pahoitella tuskaa, jota olen mahdollisesti aiheuttanut tuolloin kanssani lavalla ollelle naiselle ja hänen perheelleen, Akon pahoitteli muutama päivä tapauksen jälkeen.

Pian selvisi, että kyseinen tyttö oli Danah Alleyne, paikallisen ministerin tytär. Tämän jälkeen maan viranomaiset vaativat Akonille syytettä ja matkapuhelinoperaattori Verizon irtisanoi sopimuksen Akonin kanssa.

Nyt verkkosivusto TMZ.com on saanut tietoonsa, että Danah Alleyne on valehdellut antaessaan lausuntoja Trinidad Express -lehteen. Julkaisu löysi tytön MySpace -sivun, jossa hän väittää olevansa 19-vuotias. Sivulla oli lisäksi kuvamateriaalia ja kirjoituksia tapauksesta.

Kuvissa Danah näyttää nauttivan kovasti saamastaan huomiosta, ja tanssii miesten mukana. Kyseistä iltaa alaikäisenä keikalle päässyt teinityttö kommentoi sanoin ”Girls nite out! Best time!!”. Uutisen julkaisun jälkeen Alleyne muutti sivunsa yksityiseksi.