Sunrise Avenue jättifestarin päälavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kevyttä rockia esittävä Sunrise Avenue -yhtye jatkaa voittokulkuaan Keski-Euroopassa. Yhtye nähdään esimerkiksi maineikkaan Rock Am Ring -festivaalin päälavalla Nurnbergissä sunnuntaina 3. kesäkuuta.

Keikasta tekee tavallista tärkeämmän se, että Sunrise Avenue esiintyy siellä yhtenä pääesiintyjistä, kun Sunkkareita ”lämmittelevät” samalla lavalla esimerkiksi Korn, Velvet Revolver ja Good Charlotte. Edellisinä päivinä samalla lavalla esiintyvät muiden muassa The Hives, Muse, Linkin Park ja Billy Talent. Festivaaliin on jo nyt myyty yli 80.000 lippua.

Sunrise Avenue nähdään myös Nova Rockissa Itävallassa 16. kesäkuuta, kun yhtye nousee samalle lavalle Linkin Parkin ja Pearl Jamin kanssa. Suomalaisväritteisen tapahtuman toisella lavalla nähdään kotimaisista yhtyeistä ainakin Lordi ja Negative.