Dolores O’Riordan: Halusin olla poika!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi The Cranberries -yhtyeen riveissä maailmantähdeksi nousseen Dolores O’Riordanin Lontoossa. Haastattelussa hän kertoi olleensa nuorempana varsinainen poikatyttö.

– Olen lapsuudestani lähtien ollut levoton poikatyttö. Koska minulla oli yksi sisko ja viisi veljeä, samastuin enemmän veljiini kuin siskooni. Halusin olla poika, koska he saivat tehdä paljon asioita, jotka olivat kiellettyjä tytöiltä.

– Vihasin esimerkiksi pitkiä hiuksia. Koska tapanani oli sotkea purukumia hiuksiini, äitini joutui leikkaamaan ne tuon tuostakin lyhyiksi. Yritin myös jopa käydä vessassa ja pissiä poikien tavoin. Halusin vain olla poika.

Sittemmin yli viisi miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt tähti on omaksunut selvästi naisellisemman linjan. Dolores O’Riordan on nyt siirtynyt soolouralle ja saanut valmiiksi ensimmäisen soololevynsä. Lue Dolores O’Riordanin koko haastattelu tästä!