Austin Powers palaa valkokankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wayne´s World -elokuvilla maailmanmaineeseen noussut koomikko Mike Myers palaa vielä kerran valkokankaalle agentti Austin Powersin ja Dr. Evilin rooleissa.

Elokuvasarjan neljännessä ja vielä nimettömässä osassa keskitytään aikaisempia elokuvia enemmän Powersin arkkivihollisen, Dr. Evilin, hahmoon.

– Neljännen elokuvan juoni on valmiina, ja voin kertoa vain sen, että siinä keskitytään Dr Evilin näkökulmaan. Aikaisemmissa elokuvissa nähtiin Austin Powers ja Dr Evil. Nyt nähdään Dr Evil ja Austin Powers, Myers sanaili Moviehole -julkaisussa.

Ensimmäinen Austin Powers -elokuva sai ensi iltansa vuonna 1997. Austin Powersin lisäksi Myers on viime aikoina työstänyt uutta Shrek -elokuvaa. Hänet on kiinnitetty myös neljänteen Shrekiin, joka saa ensi-iltansa vuonna 2010.