Bruce Willis raivostui kirosanojen poistamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Die Hard -elokuvien päätähti Bruce Willis on raivostunut huomattuaan, että sarjan neljännen elokuvan lopullisesta versiosta oli leikattu pois hänen kiroilujaan.

Leikkauspöydän lattialle oli jäänyt ainakin Willisin roolihahmo John McClanen repliikki ”Jippiaijee, kusipää!”. Elokuvastudio halusi leikellä Live Free or Die Hard elokuvaa, koska se halusi elokuvalle K13 -ikärajan. Tästä syystä elokuvasta piti karsia kirosanoja.

– Tämä tekee siitä hieman vaikeampaa. He eivät halua nähdä pahiksien vuotavan verta, mutta elokuvassa voidaan silti yhä tehdä paljon muita asioita. F**k -sanan saa kuitenkin sanoa vain kahdesti. Tuon f**k -sanan sanominen jokaisessa kohtauksessa on tärkeä osa Die Hard -elokuvaa, Willis valittelee Vanity Fair -lehdessä.

Kirosanojen poistamisesta huolimatta Willis kehuu elokuvaa vähintään yhtä hyväksi kuin sarjan ensimmäinen elokuva oli vuonna 1988. Uudessa leffassa McClane keskittyy nettiterroristien jahtaamiseen.