Jenni Vartiainen : Tunnoton

Singlet · Stara.fi

Gimmel -yhtyeestä tutuksi tullut Jenni Vartiainen ponnistaa nyt soolouralle. Hänen esikoissinglensä on nimeltään Tunnoton. Kappale on kaunis, tunnelmallinen ja tummasävyinen slovari.

Jennin eteerisen käheä ääni tuo mystistä karismaa ja rauhaa soundiin. Kappaleen taustalla soivat kirkonkellot sopivat ehkä kappaleen tunnelmaan, mutta tuntuvat silti jotenkin korneilta. Hieman samaan sarjaan lukeutuu pariin otteeseen kuultava banjomatto, joka on kovin kaukaa haettu elementti. Sen melodia on kuitenkin kappaleen koukku, joten banjot saavat siinä mielessä synninpäästön.

Positiivista kappaleessa ovat Jennin äänen lisäksi biisin melodiat kautta linjan. Tunnoton onkin varsin tunnelmallinen ja onnistunut alku Jennin soolouralle, ja se antaa odottaa paljon Jennin alkusyksystä ilmestyvältä sooloalbumilta.

Pisteet 3/5