MySpace avaa oman nettitelevisiokanavan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisömedia MySpace on ilmoittanut suunnittelevansa oman nettitelevision käynnistämistä. Uutisiin ja viihteeseen keskittyvä kanava tulee sisältämään materiaalia ainakin The New York Timesista, uutistoimisto Reutersilta ja National Geographic -kanavalta.

Uutisten ja viihteen lisäksi palvelussa nähdään myös tällä hetkellä kovin suosittuja lifestyle-osaston ohjelmia. Yhtiön tiedotteen mukaan tuon genren ohjelmissa keskitytään yöelämään sekä videopeli- ja musiikkiohjelmiin. Kanavan mahdollista aloitusajankohtaa ei vielä vahvistettu.

Ensimmäinen varteenotettava kansainvälinen nettitelevisio on Skypen perustajien uusi projekti, Joost. Vertaisverkkojen välittämään dataan perustuvalla kanavalla voi nähdä myös National Geographicin ja musiikkikanava MTV:n ohjelmia.

Stara.fi aloitti viime viikolla ensimmäisenä Suomessa kaupallisten videopodcastien tuotannon. Ensimmäisissä jaksoissa vieraillaan Euroviisuissa, ja kesän aikana on tulossa runsaasti materiaalia esimerkiksi kesäfestivaaleilta. Tutustu Staran videopodcasteihin tästä.