Sylvester Stallone: Olen syyllinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocky ja Rambo -elokuvien tähti Sylvester Stallone on tunnustanut sydneyläisessä oikeudessa syyllistyneensä kiellettyjen aineiden salakuljetukseen Australiaan.

Tähti pidätettiin Australiassa helmikuussa hänen ollessaan markkinoimassa Rocky Balboa -elokuvaansa. Stallonen hallusta löytyi Jintropin-kasvuhormoneja. 60-vuotias Sylvester Stallone tunnusti rikoksensa kirjallisesti saapumatta itse paikalle. Hän myös pyysi anteeksi rikostaan.

– Tein kauhean virheen. En koska olisin halunnut huijata, vaan koska en todellakaan tiennyt säännöistänne. Olen pahoillani, että tekoni rikkoi sääntöjänne, ja että näytin huonoa esimerkkiä ihmisille, joita arvostan suuresti, Stallone kirjoitti.

Stallonen asianajaja Phillip Boulten ilmoitti, että hänen päämiehellään on lääkinnällisistä syistä resepti kyseisiin hormoneihin ja että Stallone on käyttänyt ainetta jo kuuden vuoden ajan.

Actiontähden tuomio julistetaan ensi maanantaina. Hän voi saada maksimissaan 90.000 Australian dollarin sakot ja viisi vuotta vankeutta. Yleisesti hänen uskotaan selviävän noin 18.000 dollarin sakoilla.