Aksu : Ei sen niin oo väliä

Singlet · Stara.fi

Suomen vanhimmaksi tenavatähdeksi itseään nimittävä Aksu julkaisee toisen albuminsa 18. toukokuuta. Nyt levyltä lohkaistaan singlenä Ei sen niin oo väliä. Kappale kuulostaa tosiaan siltä, että se on lähtöisin tenavatähden kynästä, ja tehty ainakin osittain kesäisenä vitsinä.

Kappaleen soundit ovat ilmeisesti lähtöisin kahden markan casiosta, ja Aksun niin sanottu flow on surkeaa. Kun vokaaleihin heitetään taustalle lapsikuoroa ja päälle säröä, niin lopputulos on lähinnä vitsi. Kieltämättä kappaleen ”kertosäkeen” melodia kuitenkin toimii ainakin jollain tasolla, ja sitä jää hyräilemään biisin loputtua.

Vaikka kyseessä onkin vitsi, olisi sen voinut toteuttaa hieman tyylikkäämminkin. Nyt kappale on ilmeisesti sävelletty, sanoitettu ja äänitetty yhden ruokatunnin aikana. Kesähitiksi on usein noussut ”vähemmän tyylikäs” kappale, mutta aivan näin alas suomalaisten musiikkimaku tuskin vajoaa.

Pisteet 1/5