Justin Timberlake ja Jessica Biel yhdessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on jo pitkään huhuttu, että poptähti Justin Timberlake ja näyttelijä Jessica Biel olisivat yhdessä. Nyt huhuille on saatu vahvistusta, kun pari kuvattiin suutelemassa.

Cameron Diazin kanssa aiemmin seurustellut Justin on yhdistetty myös Scarlett Johanssoniin, mutta siitä huolimatta huhut hänen ja Bielin suhteesta ovat jatkuneet. Nyt spekulaatiot saivat päätöksen, kun heidät bongattiin yhdessä Justinin brittikiertueella viettämässä laatuaikaa Manchesterissa, Hello Magazine uutisoi.

Timberlake ja Biel tutustuivat kaupungin nähtävyyksiin ja kävivät katsomassa Manchester Unitedin ja Lontoon West Hamin välisen jalkapallo-ottelun. Nyt pari nähtiin tiiviisti yhdessä ja jopa suutelemassa julkisesti. Brittilehdet ovat ehdineet jo julistaa heidät seurustelevaksi pariksi.

Justin ja Jessica on bongattu aikaisemmin useaan otteeseen lähellä toisiaan, mutta vasta nyt heidän suudelmansa saatiin ikuistettua. He eivät ole itse kommentoineet väitettyä suhdettaan.