Jessica Alba seksikkäissä bikinikuvissa. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useasti valittu näyttelijä Jessica Alba poseeraa nyt upeissa bikinikuvissa GQ Magazinen tuoreimman numeron sivuilla.

Valkokankaalta hieman taukoa pitänyt, mutta pian useassa elokuvassa nähtävä Jessica esittelee työkaluaan, eli seksikästä vartaloaan, useissa eri asuissa, ja välillä hänen yllään nähdään myös hieman bikineitä peittävämpiä vaatekappaleita. Lehden kuvia löytyy nyt myös verkosta esimerkiksi tästä, tästä ja tästä.

Lehden toimitus odottaa kyseisestä numerosta yhtä myydyimmistä irtonumeroista lehden historiassa. Kuvauksissa kuvattu video löytyy tästä!

Etteivät kuvat loppuisi kesken, kuluneella viikolla kuvasarja, jossa Jessica Alba keikistelee rannalla märkänä, vähissä vaatteissa ja kylmissään. Kuvasarja löytyy tästä: Kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4 ja kuva 5.