Mason vs. Princess Superstar : Perfect (Exceeder)

Singlet · Stara.fi

Houserintamalle pukkaa jälleen uutta tanssikauraa. Perfect (Exceeder) on kepeä kesähouse, jonka vokaaleista vastaa amerikkalainen hiphop-tähti Princess Superstar.

Hollantilaisyhtye Mason julkaisi biisin instrumentaalina jo viime vuonna, ja nyt kappaleen uusi vokaaleilla ryyditetty versio on noussut listoille ainakin Britanniassa. Aiemmin esimerkiksi The Prodigyn, Mobyn ja Todd Terryn kanssa työskennellyt Princess Superstar onkin toimiva valinta vokaaliosastolle. Hänen seksikkään keimaileva äänensä tuo kappaleeseen oman tärkeän ulottuvuutensa.

Soundipuolella Perfect ei tarjoa varsinaisesti mitään uutta, mutta kierrättää perushousea ihan kelvollisen tanssimuottiin. Kappaleessa on aavistus hittipotentiaalia, mutta se rajoittunee lähinnä klubien tanssilattioille.

Pisteet 3/5