Akon : Don´t Matter

Singlet · Stara.fi

Monipuolinen Akon on noussut viimeisen vuoden aikana hiphop- ja r&b-musiikin kirkkaimpaan kärkikastiin, ja hän onkin jo tuttu nimi listojen kärkisijoilla.

Don´t Matter -single eroaa miehen aikaisemmista hiteistä hieman rauhallisemmalla otteellaan. Kappale on leppoisaa tunnelmointia ihmissuhteista ja rahasta. Soundipuolella biisin tausta on hyvin yksinkertainen, ja sitä väritetään aika-ajoin kauniilla jousisoitannalla.

Aivan Lonely ja Smack That -hitin tasolle tämä single ei nouse, mutta leppoisa kesäralli se joka tapauksessa on. Kappaleen kertosäkeen teema muodostaa mukavan koukun, jota kuuntelee mielellään useammankin kerran.

Kuriositeettinä mainittakoon, että Senegalissa syntyneen Akonin syntymänimi on Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam.

Pisteet 4/5