Bruce Willis valloitti nuoren Playboy-mallin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Bruce Willis tunnetaan siitä, että hänellä on aina ollut silmää naiskauneudelle, ja erityisesti nuorelle sellaiselle. Hän tapaileekin nykyisin 23-vuotiasta Playboy-malli Tamara Witmeriä.

Yhdeksän vuotta sitten Demi Mooresta eronneen tähden uusi naisystävä on vain viisi vuotta vanhempi kuin Willisin oma tytär Rumer. Witmeriä suuri ikäero ei kuitenkaan häiritse lainkaan. Hän tosin myönsi jännittäneensä kovasti tavatessaan Brucen Los Angelesin Penisula hotellissa. Tuore pari opetteli tuntemaan toisensa puhelimen välityksellä.

– Hänellä on seksikkäin mahdollinen ääni! Minua ei haittaa hänen kalju päälakensa, sillä hän on todella hyvännäköinen, Tamara vakuutteli Access Hollywoodille.

Tilanteen tekee ajankohtaiseksi tuore ensi-ilta-elokuva Perfect Stranger – vaara verkossa. Siinä Bruce Willis näyttelee mainostoimiston johtajaa, joka pettää vaimoaan nuorten ja kauniiden alaistensa kanssa.