Demi Moore ja Ashton Kutcher eivät saa lasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Demi Moore ja Ashton Kutcher kärsivät lapsettomuudesta. He ovat yrittäneet jo pitkään saada alulle yhteisen lapsen, mutta kova yritys ei ole tuottanut toivottua tulosta.

44-vuotias Demi ja 29-vuotias Ashton ovat amerikkalaislehtien mukaan ajautuneet jo aviokriisiin lapsettomuuden takia. Perheessä ei tosin ole pulaa lapsista, sillä Demillä on entisestä avioliitostaan Bruce Willisin kanssa kolme tytärtä.

– Demi on kontrollifriikki. Hän haluaa määrätä Ashtonia. Seiso tässä, tapaa tämä henkilö, tee sitä, tee tätä. Hän on ”pukeutunut housuihin” tuossa avioliitossa. Ashton haluaa kovasti omaa lasta, mutta nyt alkaa näyttää siltä, ettei Demi synnytä koskaan hänen lastaan, lähde kertoi Star Magazinelle.

Lehden mukaan Demi on suostunut muuttamaan jopa elämäntapaansa tullakseen taas hedelmälliseksi ja parantaa mahdollisuuksiaan raskauteen. Nyt hän toivoo Ashtonilta samanlaista elämänmuutosta. Moore onkin yrittänyt pitää miehensä erossa alkoholista.