Angelina Jolie avautui lapsistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Angelina Jolien kanssa seurusteleva näyttelijä Brad Pitt hemmottelee perheeseen adoptoitua Zahara-tytärtä. Äiti ei ole tästä mielissään, sillä Angelinan mielestä Brad hemmottelee lapsensa piloille.

Angelina pitää perheessä huolta tytärten, Zaharan ja Shilohin, kasvatuksesta, kun Brad vastaa puolestaan perheen nuorten miesten, Maddoxin ja Pax Thienin, kasvatuksesta.

– Kasvatuksen suhteen Brad hoitaa pojat ja minä tytöt. Se ei ole ollut tietoista, mutta Zahara on saanut isältä käytännössä kaiken haluamansa, Angelina kertoi Valitut Palat -lehdelle.

– Zahara ja Maddox jumaloivat Bradia. Kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi hänen sylissään. Pax rakastaa uutta vapauttaan. Hän on melkein kolme ja puoli, eikä hän ollut koskaan tehnyt omia päätöksiä, koska orpokodissa kaikki päätettiin ryhmissä.

– Yhtäkkiä hänellä oli asioita, joita hän ei ollut koskaan nähnyt. Kun hän pääsi ensimmäisen kerran kylpyyn, hän nauroi mielettömästi. Hän kylpi viisi kertaa päivässä, ja keskustellessamme hän saattoi yhtäkkiä riisuutua ja juosta kylpyyn.