Sylvester Stallone selvisi pikkusakoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sylvester Stallone jäi taannoin kiinni Australiassa salakuljetettuaan maahan kasvuhormoneja. Viime viikolla actiontähti tunnusti syyllisyytensä kirjallisesti sydneyläisessä oikeusistuimessa.

Nyt hänelle on luettu tuomio, joka oli odotettuakin lievempi. Stallone olisi voinut joutua teostaan jopa vankilaan, mutta yleisesti hänen veikattiin selviävän vain 18.000 dollarin sakoilla. Lopullinen tuomio oli kuitenkin selvästi tätäkin lievempi, sillä Syltty sai maksettavakseen 10.500 dollarin sakot.

Viime viikkoisessa oikeudenkäynnissä selvisi myös, että Stallone oli heittänyt osan hallussaan ollleista kasvuhormoneista hotellihuoneensa ikkunasta. Tunnustuksen yhteydessä hän lopulta pahoitteli syvästi tekoaan, ja kiisti jyrkästi syyllistyneensä tietoisesti laittomuuksiin.

– En ole koskaan tehnyt mitään rikollista elämäni tuolla saralla, Stallone kertoi BBC World -uutisille. Uutisten mukaan Stallonelle olisi määrätty kasvuhormoneja reseptillä, jotta hän olisi näyttävässä kunnossa Rocky Balboa -elokuvansa kuvauksissa.