Dizzy : Sick Of You

Singlet · Stara.fi

Lappeenrannasta kotosin oleva Dizzy -yhtye saavutti jonkin verran huomiota esikoissinglellään One Good Reazon. Nyt yhtye tykittää esikoisalbumiltaan ulos toisen singlelohkaisunsa nimeltä Sick Of You.

Toinen single ei kappaleena yllä läheskään One Good Reason -esikoisen tasolle, sillä biisin soundimaailma on jäänyt jotenkin tuhnuksi. Kyse voi olla huonosta masteroinnista, studiosta tai molemmista, mutta soundit eivät nyt ole kohdallaan. Finnvoxin Saastamoinen on tainnut vetää masterin sisään perusasetuksilla.

Tiedotteen mukaan vokalisti Sadulla on persoonallinen ääni, ja se pitää totisesti paikkansa. Käheä laulu sopii hyvin tähän tyylilajiin, mutta laulukin kärsii kappaleen heikosta yleissoundista.

Jos unohdetaan tuhnu soundi, on kappale ihan mukavaa punkhenkistä paahtoa, mutta hittipotkua siitä ei löydy. Esikoissingle oli soundeiltaan, masteroinniltaan ja sävellyksensä osalta varsin hieno kappale, joten kakkossinglen heikkous ihmetyttää kovasti.

Pisteet 2/5