P. Diddyltä luksustuoksu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti P. Diddy tietää mikä kulloinkin on kuuminta hottia. Nyt sitä on miehen mukaan ökykallis hajuvesi miehille. Tuorein hänen nimeään kantava tuote ökyilee jo nimellään – Unforgivable Multi-Platinum.

Kyseessä on miesten hajuvesi, joka on päivitetty versio hänen aikaisemmasta Unforgivable -tuoksustaan. Pienenpieni pullollinen tuoksua maksaa noin 65 dollaria. Diddy kuitenkin uskoo, että luksustuotteille on kysyntää.

– Hajuvesien ja tuoksujen maailmassa käytämme tuotteidemme pohjana ainesosaa nimeltä ”The Juice”. Siitä on eri asteita, ja nyt kyseessä on luksusversio, Diddy kertoi Daily Star -lehdelle.

Erikoislaatuisuutta tavoitellaan myös siten, että uusi tuoksu on saatavilla vain rajoitetun ajan. Osasyynä on, että tuoksun yhtenä ainesosana on Diddyn mukaan eräs harvinainen vuosikertaviini. Lisäksi tuoksun naisten versiossa on mukana esimerkiksi greippiä ja Pina Coladaa.