Vaimo: David Hasselhoff sairaalassa 13 kertaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässän roolistaan maailmankuuluksi noussut näyttelijä-laulaja David Hasselhoff on ollut viime viikkoina otsikoissa nettiin vuotaneen kännivideonsa tiimoilta. Kyseessä oli vain jäävuoren huippu, jos hänen ex-vaimoaan on uskominen.

Hasselhoffin entinen vaimo Pamela Bach väittää, että David olisi joutunut sairaalahoitoon alkoholimyrkytyksen takia jopa 12 tai 13 kertaa.

– Hän on ollut Cedars-Sinai -sairaalan ensiavussa alkoholimyrkytyksen takia vähintään 12 tai 13 kertaa. Hän on käyttänyt siellä erilaisia valenimiä. Hän on ollut lisäksi vieroitushoidossa vuosina 2001, 2002 ja 2004, Bach paljasti Us Weekly -lehdelle.

Hasselhoff ei ole kiistänyt alkoholismiaan, mutta ex-vaimon väitteet hän kiistää jyrkästi asianajajansa Melvin Goldsmanin välityksellä. Pariskunta oli naimisissa 16 vuotta, mutta avioliitto päättyi eroon viime vuonna juuri Davidin alkoholiongelman takia.