Amy Winehouse sittenkin naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina Yhdysvalloissa velloivat sitkeät huhut poptähti Amy Winehousen tulevista salaisista häistä. Winehouse yritti itse katkaista huhuilta siipiä julkaisemalla tiedotteen, jossa hän totesi matkaavansa Miamiin vain lomalle.

Amy onnistui lopulta hämäämään tiedotusvälineitä, sillä hän meni tosiaan naimisiin salahäissä viime perjantaina miehensä Blake Fielder-Civilin kanssa. Häiden jälkeen oli aika paljastaa totuus.

– Kyllä, Amy meni naimisiin viikonloppuna Miamissa, Winehousen tiedottaja vahvisti People -lehdelle.

Tuore aviopari, 23-vuotias Amy Winehouse ja 23-vuotias Blake Fielder-Civil, viettivät The Shore Club -hotellissa keskiviikosta lähtien kolme romanttista päivää. Pari kihlautui huhtikuussa, kun Blake kosi Amya. He eivät koskaan vahvistaneet hääpäiväänsä medioille.

Amyn ja Blaken yhteiselo ei ole sujunut koko ajan kuin ruusuilla. He ovat eronneet jo pariin otteeseen, mutta palanneet aina pian takaisin yhteen. Amy on kirjoittanut heidän suhteestaan myös kappaleen Tears Dry On Their Own uudelle Back To Black -levylleen.