Kymppilinja : Onnellisempi

Singlet · Stara.fi

Kymppilinja yllätti viime vuonna positiivisesti esikoissinglellään Kiitos, anteeks, näkemiin, joka oli kerrassaan upea debyytti. Yhtyeen tuorein, tosin jo tammikuussa julkaistu, single on nimeltään Onnellisempi.

Tuttuun tapaan kyseessä on varsin mainio kappale. Kyseessä ei ole tummanpuhuvaa ja katu-uskottavaa egoilua, vaan leppoisan toimivaa ja kaikin puolin positiivista soundia. Kappaleen melodia sytyttää jo ensi sekunneista saakka, ja varsinaiseen kertosäkeeseen päästessä tunnelma vain voimistuu.

Kritiikkiä viisu ansaitsee ainoastaan säkeistöistä, jotka ovat kertosäkeeseen nähden liian ponnettomia ja värittömiä. Myös vokaalit on niissä miksattu liian alas ja mikkisoundi on jäänyt tuhnuksi. Kokonaisuutena Onnellisempi toimii kuitenkin hienosti, ja tässä voisi olla myös yksi kesän radiohiteistä.

Pisteet 4/5