Lindsay Lohan ajoi kännissä kolarin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan joutui lauantaiaamuna puoli kuuden aikaan auto-onnettomuuteen Hollywoodin Sunset Boulevardilla.

Mercedes SL -autollaan liikkeellä ollut Lindsay sai onnettomuudessa lieviä vammoja, mutta hän selvisi rytäkästä lievin vammoin. Hänet pidätettiin välittömästi, sillä poliisi löysi onnettomuuspaikalta kokaiinia. Nyt Lohania epäillään sekä huumausaineiden että alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta, mikä on vakava rikos ja voi viedä tähden jopa vankilaan.

Paikallinen poliisi kertoi eilen lehdistötilaisuudessa, että onnettomuuden epäillään johtuneen ylinopeudesta. Poliisi ei suostunut tarkentamaan mistä kokaiini löydettiin. Kaksi Lohanin kyydissä ollutta matkustajaa eivät loukkaantuneet onnettomuudessa.

Kolari oli Lindsayn kolmas kahden vuoden sisällä.