Nicole Richie kiistää vieroituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie kiistää viime päivinä levinneet tiedot hänen väitetystä vieroitushoidostaan.

Amerikkalaisissa viihdejulkaisuissa uutisoitiin alkuviikosta Nicolen joutuneen takaisin vieroitushoitoon, mutta Leidit landella -sarjassa yhdessä Paris Hiltonin kanssa nähty tähti julkaisi eilen tiedotteen, jossa hänen todetaan olevan vieroitushoidon sijaan Glendalessa.

– Kyllä, hän on käynyt tapaamassa terapeuttiaan, mutta hän on pysynyt kuivilla. Se on yhä jatkuva prosessi, mutta hän ei ole palannut vieroitukseen, vaan on kotonaan, Richien tiedottaja Nicole Perna totesi E! Onlinelle.

Viime joulukuussa Nicole Richie jäi kiinni rattijuopumuksesta. Tapausta käsitellään yhä oikeudessa, ja seuraava käsittelypäivä on 8. kesäkuuta.