Pipefest julkaisi esiintyjiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-kulttuuriin keskittyvä Vuokatti Pipefest järjestetään seitsemättä kertaa ensi 3. – 4. elokuuta Vuokatinrinteillä Kainuussa. Tapahtuman pääesiintyjäksi on varmistunut yhdysvaltalainen DMX.

Huikeat 20 miljoonaa levyä myynyt rapin elävä legenda on saanut ainoa artistina viisi peräkkäistä albumiaan suoraan Billboardin Top 200 listan kärkeen.

Kahden päivän aikana lavalle nousevat myös Asa, kesähittimies Cheek, ensimmäisen tuottaja-albuminsa vasta julkaissut Dj Mobster & Friends, kaikkien tuntema Elastinen, lapin gangstat Hannibal&Soppa, Kemmuru, kolmannen Studio Tan -levynsä ilmoille pukannut Paleface, aurinkoinen reggae-kaksikko Raappana & Resupekka sekä urbaanin musiikin ja kulttuurin Basso Gaalan äänestyksessä vuoden tulokkaaksi valittu Super Janne.

Artistien lisäksi tapahtumassa ovat esillä hiphopkulttuurin muut osa-alueet. Luvassa on esimerkiksi maalausta, breakdancea ja battleja joka lähtöön. Pipefestissä ratkotaan paremmuuksia niin beatboxauksessa kuin rapkatukoriksessakin. Beatboxauksen voittaja lähtee edustamaan Suomea myös alan MM-kilpailuihin.