Hiphop-tähti DMX Helsinkiin ja Pipefestiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti DMX saapuu konsertoimaan Suomeen elokuun alussa. Hän esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla 2. elokuuta ja Vuokatissa Pipefest -tapahtumassa 3. elokuuta.

Näyttelijänäkin työskennellyt DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, on myynyt menestyksekkäällä urallaan jo yli 20 miljoonaa albumia. Varsinaisen läpimurtonsa hän teki vuonna 1998 julkaistulla It´s Dark And Hell Is Hot -albumillaan. Miehen tuorein platta Year Of The Dog, Again julkaistiin viime vuonna. Häneltä julkaistiin Greatest Hits -albumi jo vuonna 2002.

– DMX on Nasin tyylinen, pitkän linjan hiphoppari. Musiikki on niin sanottua ei-kaupallista hip-hoppia. Niin DMX:llä kuin Nasillakin on ennen kaikkea sitä paljon puhuttua katu-uskottavuutta, joka vetää paikalle kyseisen artistin uraa jo vuosia seuranneet ja artistia todella diggaavat hip-hop fanit, promoottori Kalle Keskinen kertoo.