Ari Koivunen vaati uutta versiota Idols-kappaleesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun voittanut Ari Koivunen ilmoitti jo kilpailun aikana olevansa henkeen ja vereen hevimies, joten hän ei odotetustikaan pitänyt voittajalle jo ennen kilpailun ratkaisua sävelletystä On The Top Of The World -kappaleesta.

Kappale oli kaikkea muuta kuin rock, ja sekä Koivunen että kisassa toiseksi tullut Anna Abreu kritisoivat sitä jo ennen finaalia. Kilpailun voittajan oli kuitenkin pakko julkaista kyseinen kappale singlenä, joten Ari Koivunen lauloi ensimmäisellä singlellään hempeää poppia.

Näin ei kuitenkaan enää ole, sillä Staran saamien tietojen mukaan hän vaati saada tehdä kappaleesta uuden rock-version. Muussa tapauksessa Koivunen ei olisi enää suostunut esittämään kappaletta.

Uusi kasarirock-vaikutteinen versio On The Top Of The World -kappaleesta kuultiin ensimmäisen kerran perjantaina 18. toukokuuta Tampereella järjestetyssä NRJ In The Park -konsertissa.