Ninja : Champagne

Singlet · Stara.fi

Ninja Sarasalo on tullut tunnetuksi lähinnä mallinurastaan, ja moni naureskeli hänen kertoessaan alkavasta pop-artistin urastaan. Esikoissingle muutti kuitenkin äänen kellossa, ja tuorein single Champagne jatkaa samalla saralla.

Biisi on soundillisesti kevyttä ja varsin toimivan kuuloista konepoppia Depeche Moden ja monien muiden kasaribändien vanavedessä. Ninjan vokaaliosuudet toimivat niin ikään suhteellisen hyvin. Mallineidon soundi peittoaa monet ulkomaiset kilpasisarensa, vaikka ei lauluääntä tosin loistavaksikaan pääse kehumaan.

Ilmeisesti Ninja on myös kirjoittanut ainakin suurimman osan kappaleistaan, mikä nostaa entisestään neitokaisen arvostusta. Eihän Champagne nyt mikään megahitti ole, mutta edelleen yllättävän toimivaa kotimaista konepoppia. Tässä olisi voinut olla isokin hitti, jos kappaleeseen olisi saatu lisättyä hieman tarttuvampi kertosäe.

Singleltä löytyvä Heikki Liimataisen käsialaa oleva Heikki L Powerhouse remix on erittäin toimiva electrohouse-veto. The Blush Sparkling Wine remix on niin ikään mainio houseviisu. Sarasalo yllättää siis jälleen positiivisesti.

Pisteet 4/5