Brittany Murphyn aviomiestä uhkaa karkotus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Brittany Murphy on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hänen tuoretta aviomiestään uhkaa karkotus Yhdysvalloista.

Murphy meni aiemmin tässä kuussa naimisiin brittinäyttelijä Simon Monjackin kanssa, mutta pian National Enquirer -lehti paljasti, että Simon oli maassa ilman voimassa olevaa viisumia. Hänen viisuminsa voimassaolo oli nimittäin päättynyt.

Nyt laittomaksi maassaolijaksi osoittautunutta Monjackia odottaa oikeuden istunto, jossa häntä kuullaan asiasta. Ongelman tekee pahemmaksi se, että hänellä oli tilillään myös aikaisempia pidätysmääräyksiä ja odottamassa yksi oikeusjuttu. Lisäksi hän vietti äskettäin yhdeksän päivää vankilassa.

Yhdysvaltojen maahanmuuttoviranomaiset ovat vahvistaneet lehdelle, että Simon Monjackia voi odottaa karkotus maasta.