Homofanit hylkäsivät Britney Spearsin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Homokansan yhdeksi suosikiksi urallaan noussut poptähti Britney Spears on menettämässä sateenkaariväen tärkeän tuen, New York Times uutisoi.

Britney heitti jälleen viime viikonloppuna playback-keikan Miamissa, ja yleisönä oli pääasiassa homomiehiä ja transvestiittejä. Lehden mukaan yleisö ei syttynyt Spearsin esitykseen, vaan keskittyi kritisoimaan tähden hiustenpidennystä ja mautonta pukeutumista.

– Siskoni ei koskaan menisi lavalle noin mauttoman näköisenä, paikalla ollut poptähti Madonnan veli Christopher Ciccone totesi lehdelle.

Lisäksi Spearsin koreografiat saivat yleisön yksimielisen vastustuksen. Silminnäkijöiden mukaan moisia tanssikuvioita ei pitäisi tehdä, ellei ole varustettu NFL-pelaajan vartalolla. Aiemmin homot ovat tukeneet Spearsia ”niin myötä kuin vastamäessä”.