Angelina Jolie lennättää omaa perhettään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie ilmoitti äskettäin pitävänsä välivuoden näyttelijänuraltaan saatuaan nyt työn alla olevan elokuvansa valmiiksi.

Välivuoden aikana Angelina keskittyy perheeseensä, eli näyttelijä Brad Pittiin ja perheen neljään lapseen. Angelina tunnetaan myös intohimoisena lentäjänä, ja hän aikookin lennättää perhettään lomansa aikana.

– Bradillä on oma lentolupakirjansa ja minä sain juuri mittarilentokelpuutuksen, joten etenemme myös sillä saralla. Meillä ei ole ollut kuitenkaan viime aikoina aikaa lentää, Angelina kertoi Hollywood Accessin haastattelussa.

– En vielä lennättäisi lapsiamme. Lennätän heitä sitten, kun olen lentänyt aktiivisesti muutaman kuukauden, eivätkä taitoni ole enää ruosteessa.

Välivuoden aikana perhe siirtyy siis lomapaikasta toiseen sujuvasti ilman suurten lentokenttien ruuhkia. Valtameret perhe joutuu kuitenkin jatkossakin ylittämään muiden ohjastamilla ja suuremmilla lentokoneilla.