Britney Spears: Olin todella pohjalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on avautunut faneilleen verkkosivustonsa välityksellä. Britney kirjoitti sivustolleen pitkän viestin, jossa hän käsitteli avioeronsa jälkeisiä tapahtumia.

Keväällä kuukauden ajan vieroitushoidossa ollut poppari ihmetteli itsekin taannoisia sekoilujaan, jotka täyttivät viihdelehtien sivut viikkokausiksi.

– Äskettäin jouduin vieroitukseen, ja olin todella pohjalla. En vieläkään usko, että syynä oli alkoholi tai masennus. Olin kuin paha pikkulapsi, jolla on ADHD, Britney kirjoitti.

Viime vuoden marraskuussa avioeroa hakenut Britney juhli eronsa jälkeen railakkaasti Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin kanssa. Seura ei ollut parasta mahdollista, sillä Hilton on nyt menossa vankilaan ja Lohan kirjautunut uudelleen vieroitukseen. Britney ei kuitenkaan kadu juhlimistaan.

– Minusta on oikeastaan aivan normaalia, että nuori tyttö käy juhlimassa avioeron jälkeen, Briney kirjoitti.

– Vasta avioerossa ymmärsin kuinka paljon energiaa ja rakkautta olin antanut suhteeseeni. En tiennyt mitä tehdä elämälläni, ja se teki minut surulliseksi. Tunnustan olleeni silloin todella hukassa.

Upporikas poptähti kiinnostaa myös onnenonkijoita, ja myös Britney vihjasi joutuneensa ahneiden ja pahantahtoisten ihmisten kohteeksi.

– Luulen, että ongelmana oli se, että päästin liian monia ihmisiä elämääni. Sitä ei koskaan tiedä toisen ihmisen tarkoitusperiä tai mitä toinen sinusta haluaa. Minun onkin pitänyt sulkea monia ihmisiä pois elämästäni.

Britney on viime aikoina pyrkinyt käyttäytymään hieman hillitymmin, mutta hän ei sulje pois uusia kohuotsikoita.

– Teen virheitä joka päivä. Olen varma, että jokainen virheeni päätyy CNN:lle tai Huomenta Amerikka -ohjelmaan. Olen kuitenkin vain ihminen ja rakastan teitä koska te rakastatte yhä minua, Britney kiitti fanejaan.