Britney ja Ryan Philippe kuhertelivat vessassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja näyttelijä Ryan Philippe viettivät viime viikolla kuumia hetkiä Les Deux -yökerhon vessassa Los Angelesissa, National Enquirer -lehti väittää.

Lehden mukaan Philippe vaihtoi pari sanaa Britneyn kanssa tämän pöydässä, minkä jälkeen molemmat suuntasivat wc-tiloihin. Poptähden henkivartijoiden kerrotaan tämän jälkeen huolestuneen suojattinsa tekemisistä, ja murtaneen miestenhuoneessa lukitun oven, jonka takana Britney ja Ryan suutelivat ja halailivat.

Sekä Britney Spears että Ryan Philippe ovat molemmat kiistäneet jyrkästi lehden väitteet. Molempien tiedottajat kertoivat New York Daily News -julkaisulle väitteiden olevan täysin perättömiä. Lehti on pysynyt kuitenkin tiiviisti juttunsa takana.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat