Danny : Tokyo

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen Idols-finalisti Danny Saucedo on noussut naapurimaassamme listatähdeksi jo parilla singlellään. Suomessa miehen tuotannosta on julkaistu vasta hittisingle Tokyo, joka onkin tanssittanut kansaa kiitettävästi.

Kevyttä klubiosastoa edustava viisu onkin mainio tanssibiisi. Kappaleen varsinainen koukku löytyy erittäin tarttuvasta kertosäkeestä, jonka lyriikkapuoli on tosin tyhjä kuin avaruus. Toisaalta tanssibiiseissä sanoituksella ei ole tärkeeä asemaa, kunhan polvi nousee, ja vokaalit kuulostavat muuten hyvältä.

Idols-kisassa slovareita esittänyt Danny löysi lopulta oman tyylinsä dancesta. Se kannatti, sillä tässä on selvästi yksi alkavan kesän toimivimmista tanssihiteistä. Toivottavasti miehen albumilta löytyy lisää vastaavaa kauraa. Ennakkomaistiaisten perusteella aivan yhtä isoa hittiä sieltä tuskin tulee.

Pisteet 4/5

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat