Big Brotherin viimeinen kilpailija verkosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailun seuraavan tuotantokauden kilpailijahaku on ollut käynnissä jo kuukausia. Nyt kisaan otetaan mukaan vielä yksi osallistuja internetiin lähetettyjen videoiden perusteella.

Tuotantoyhtiö antaa verkon käyttäjille vallan olla mukana vaikuttamassa yhden kilpailijan valintaan, ja samalla kuka tahansa täysi-ikäinen voi vielä yrittää päästä mukaan kisaan. Hakijoiden tulee lähettää oma esittelyvideonsa 15. kesäkuuta jälkeen Subtv:n uuteen verkkoyhteisöön. Äänestys kestää kuukauden ajan.

Kansalaiset voivat äänestää videoiden perusteella parasta kilpailijaa. Eniten ääniä saaneet hakijat testataan normaalin Big Brother -käytännön mukaisesti, ja yksi suosikeista astelee syksyllä taloon tavoittelemaan 50.000 euron palkintoa. Myös aiemmissa hakuvaiheissa pyrkineet voivat osallistua omalla videollaan.

– Videocastingista on erinomaisia kokemuksia Big Brotherin suurmaasta Britanniasta. Tänä vuonna Big Brother tarjoaa katsojille entistä enemmän vaikutusvaltaa niin talon asukkaisiin kuin tapahtumiin. Videohaun myötä isoveli valvoo kesälläkin ja jakaa elämyksiä jo ennen kolmannen kauden alkua, castingista ja sisällöstä vastaava Sami Aaltonen kertoo.

Uusimmat