Vankila kielsi Paris Hiltonin haastattelut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton astelee tiistaina vankilan muurien sisään suorittamaan 45 vuorokauden ehdotonta tuomiotaan. Hilton saakin olla kiven sisässä rauhassa, sillä vankilan johto on kieltänyt kaikki haastattelut.

Paris Hiltonille ei siis myönnetty lupaa antaa haastatteluja hänen suorittaessaan tuomiotaan. Vankila tehostaa huomattavasti myös yleistä valvontaa ja turvatarkastuksia, ettei muurien sisälle saada salakuljetettua esimerkiksi kännykkäkameroita.

Kuvatoimistot ovat valmiita maksamaan huimia summia vankilan sisällä Hiltonista otetuista valokuvista, joten myös muilla vangeilla ja vankilan henkilökunnalla on suuri kiusaus napata pari kuvaa Parisista. Vankilassa on yhteensä 2.200 vankia, mutta Hilton pidetään pääosin omissa oloissaan.

Tiistaina Los Angelesin liepeillä sijaitsevaan Lynwoodin vankilaan asteleva superjulkkis on viettänyt viimeistä vapaata viikonloppuaan juhlimalla. Hiltonin tuomion veikataan yleisesti jäävän vain 23 päivään, mutta varmuus tuomion pituudesta saadaan vasta myöhemmin.

Uusimmat