Paris Hiltonin sellikumppani vielä auki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiistaina Los Angelesissa vankilaan joutuva Paris Hilton voi joutua jakamaan sellinsä toisen vangin kanssa. Asiasta ei ole kuitenkaan tehty vielä päätöstä, vaikka amerikkalaiset viihdelehdet ovat niin uutisoineet.

Useat julkaisut kertoivat kuluneella viikolla, että Hilton joutuu jakamaan sellinsä törkeästä liikenteen vaarantamisesta tuomiotaan istuvan naisvangin kanssa. Vankilan viranomaiset ovat kuitenkin kiistäneet tiedot ja todenneet, että päätöstä Hiltonin sellitoverista ei ole tehty.

On jopa todennäköistä, että Hilton määrätään suorittamaan tuomiotaan turvallisuussyistä yksityissellissä, New York Daily uutisoi. Samalla vähennetään riskiä, että sellitoveri myisi myöhemmin tarinansa miljoonilla dollareilla lehdille.

Uusimmat