Pako-sarjan tähden juhliminen loppui kuolonkolariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Pako -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Lane Garrison ajoi viime vuoden joulukuussa juovuksissa kolarin, jossa kuoli hänen autonsa kyydissä ollut 17-vuotias Vahagn Sedian.

Nyt Garrison odottaa oikeudenkäyntiä, jossa häntä syytetään taposta ja rattijuopumuksesta, jotka hän on jo tunnustanut. Jos Garrison todetaan syylliseksi, voi hän joutua lähes seitsemäksi vuodeksi vankilaan. Oikeudenkäynti jatkuu 2. elokuuta.

Aiemmin Lane nähtiin usein juhlimassa railakkaasti Hollywoodin pintapaikoissa. 27-vuotias näyttelijä on pitänyt kuitenkin onnettomuuden jälkeen matalaa profiilia ja pysytellyt poissa Hollywoodin yöelämästä. Tweenerin roolissa Pako-sarjassa nähty Lane on viettänyt aikaansa vastanäyttelijänsä Amaury Nolascon kanssa, joka näyttelee sarjassa Sucren roolia.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat