Tämän illan Mötley Crüen konsertti siirtyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mötley Crüe -yhtyeen tämäniltainen konsertti Helsingin Jäähallissa siirtyy. Konsertin oli määrä alkaa tänään maanantaina kello 20.00, mutta konsertti ei toteudu tänään, vaan se siirtyy pidettäväksi Helsingin Jäähallissa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Siirtymisen syynä on yhtyeen soittimien, taustarakennelmien ja teknisten varustuksen jääminen Milanon lentokentälle. Yhtyeen varusteita kuljettanut rahtikone ei ole saanut lähtölupaa Milanosta, eikä yhtye voi esiintyä ilman varusteitaan. Rahtikoneen lähtemistä Milanosta odotettiin viime hetkille saakka, jotta konsertti olisi voitu pitää edes muutaman tunnin myöhästyneenä.

Yhtyeen jäsenet saapuivat Helsinkiin ennakkosuunnitelmien mukaisesti tänään maanantaina kello 15.00 aikaan. Yhtyeellä on seuraava konsertti Tukholmassa.

Helsingin Jäähalli oli myyty lähes loppuun. Maanantaille tarkoitetut konserttiliput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin. Ne voi myös palauttaa lippukauppoihin. Konsertin järjestäjä ja Mötley Crüe –yhtye pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Uusimmat