Tammerkosken sillalla juhlitaan jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 29. kesäkuuta – 7. heinäkuuta järjestettävä Tammekosken sillalla -kaupunkifestivaali tarjoaa yhdeksän päivän aikana ohjelmaa kaikenikäisille.

Keskustorin Juhlateltan illat tarjoavat kesätunnelmaa kotimaisten artistien voimin. Tänä kesänä juhlateltan illoissa esiintyvät Yö, Mamba, Samuli Edelman, Popeda, Miljoonasade, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Pauli Hanhiniemi, Menneisyyden vangit ja Maija Vilkkumaa.

Tapahtuman päivittäinen ilmaistarjonta on tuttuun tapaan vaikuttavaa. Kaikkiin Tammerkosken Sillalla -tapahtuman päivätilaisuuksiin on vapaa pääsy. Nuorisopäivänä lavalle nousevat Hanna Pakarinen, Esentia ja Micro. Lasten päivissä tunnelmaa luovat Pentti Rasinkankaan Ohilyönti-orkesteri, Tohtori Orff ja Herra Dalcroze sekä Tomu Poppi ja Romu Rokki.

Tanssin päivän konserteissa esiintyvät Reetta-Kaisa Pirhosen ja Anne-Mari Kivimäen Puhti, Swing Team, Hip Hop House ja Udoka. Muita päivätilaisuuksien esiintyjiä ovat esimerkiksi Janne Tulkki, Nääsboys ja imitaattori Reijo Salminen. Lisäksi Mikko Alatalo laulattaa yhteislaulun ystäviä tänäkin kesänä.

Lisätietoa ohjelmasta www.sillalla.net