Kanye West lainaa Daft Punkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artisti Kanye West on yllättänyt musiikkipiirit lainaamalla electropopin uranuurtaja Daft Punkin taannoista hittiä. Samalla West on ottanut askeleen housemusiikin suuntaan.

Kanyen seuraava single Stronger on tyyliltään housahtavaa electro discoa, ja siinä lainataan Daft Punkin Harder Better Faster Stronger -kappaletta. Kappale tuli julkisuuteen Westin livekeikalla Las Vegasissa.

– Seuraavalla singlelläni on selvä housetunnelma. Puolet on neljä kertaa neljä -biittiä ja puolet perinteisempää rumpusettiä, joten miksasin ne yhteen. Voitte selvästi havaita housetunnelman, Kanye West vahvisti DJ Mag -lehdelle.

Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu Westin seuraavalta Graduation -albumilta. Levyn julkaisua aikaistettiin syyskuulle, koska 50 Centin albumin julkaisu osui aiemmin samalle viikolle.

Uusimmat