Hollywood-tähdestä tuli tosielämän sankari!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Cuba Gooding Jr. teki toissa viikolla tosielämän uroteon pelastaessaan ampumahaavan saaneen nuoren miehen hengen Los Angelesissa.

39-vuotias näyttelijä istui autossaan Hollywoodissa sijaitsevan ravintolan edessä, kun hän kuuli neljä laukausta. Take-away -illallista perheelleen odottanut Cuba Gooding Jr. näki kuinka nuori mies käveli häntä kohti, piteli päätään ja lyyhistyi pian maahan. Parikymppistä poikaa oli ammuttu niskaan.

Sankarinäyttelijä otti pojan hoiteisiinsa ja huusi ravintolaan, että paikalla tarvitaan pyyhkeitä. Ravintolasta tuotiin paperipyyhkeitä, mutta Cuba Gooding Jr. vaati oikeita pyyhkeitä. Näyttelijä tyrehdytti niillä pojan verenvuodon ja odotti paikalla kunnes ambulanssi saapui.

Näyttelijän tiedottaja vahvisti tapahtumat People -lehdelle, ja kertoi myös ettei Cuba Gooding Jr. koskaan saanut odottamaansa illallista. Uhrin nykyisestä tilasta ei saatu vahvistusta, mutta hänen uskotaan toipuneen.

Uusimmat