Dancetähti E-Type tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä tanssilistojen kärkisijoilla keikkunut ruotsalainen E-Type tekee paluuta. Artisti julkaisee uuden Eurothopia -albuminsa syksyn kynnyksellä 29. elokuuta.

Albumilta lohkaistaan ensimmäisenä singlenä 13. kesäkuuta kappale nimeltä True Believer. Dancetähden kesä kuluu studiossa albumia viimeistellessä. Levyn tuottaa popin kultasormi Max Martin, joka on aikaisemmin työstänyt hittejä monille artisteille. Heistä mainittakoon esimerkiksi Backstreet Boys, Britney Spears, Bon Jovi ja Celine Dion.

E-Type aloitti uransa heavymusiikin parissa ja raamikkaan pitkätukkaisen tähden tyylissä on vieläkin nähtävissä hard rock-imagoa. Miehen bändissä soittaa ex-Motörhead-rumpali ja live-esiintymiset ovat varsin näyttäviä ison bändin, räjähteiden ja pyrojen kera toteutettuja spektaakkeleita.

Uusimmat