Jennifer Aniston deittailee brittimallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston on löytänyt vierelleen uuden miehen. Miessuhteissaan kovin epäonninen Aniston tapailee nykyään brittiläistä mallia. Brad Pitt ja Vince Vaughn ovat siis viimein saaneet seuraajan.

Frendit -sarjasta supertähdeksi nousseen 38-vuotiaan Jenniferin vierellä kulkee nykyisin 36-vuotias Paul Sculfor. Pariskunta tapasi Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa ravintolassa pari kuukautta sitten, People -lehti uutisoi keskiviikkona.

Sittemmin uusi pari on nähty muutamia kertoja yhdessä Los Angelesin ravintoloissa. Sculforin ystävien mukaan Jennifer ja Paul ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä, mutta Anistonin tiedottaja ei suostunut kommentoimaan väitettyä suhdetta.

Paul Sculfor on nähty esimerkiksi Levi´s -vaatemerkin televisiomainoksessa.

Uusimmat